HTML

Fricc's böffs

Friss kommentek

Linkblog

pistiPistiPISTI

2008.09.22. 20:19 Friccc

Pisti túl közel van.

Pisti mindjárt érkezik.

A távolság, amely régen még oly távolinak tűnt, egyre rövidebbnek érződik. Ez a távolság, ez a megfoghatatlan különbség, amit nem mérhetünk, csak éreznünk kell. Minek is mérnénk ? Érzed, hogy mögötte valami hatalmas jön. Vagy valaki? Valaki visszatér.

A városban terjednek a pletykák, miszerint Pisti teremtői nem haltak meg, csak eltűntek és most új erőre kaptak. Hogy ki az a Pisti?

A fiatalok nem emlékezhetnek rá. Réges régen, a messzi messzi 2006-ban hozta létre két tökkelütött vadbarom. Nem tudták ezzel mit tesznek. A rendszer ellen akartak lázadni. A megosztó politika, a hazugság ellen, de pisti önálló éltre kelt, a propaganda túlnőtte teremtőit, mint a magyar gárda Gabit. Pisti először egy játékos kisgyereknek tűnt. Senki nem tudta, hogy mindaz, amit mond, csak hazugság. Aranyos volt és játékos, tejbegrízt zabált, mint minden hülye, aztán megszerették, majd maga alá terelte az embereket és megismerték valódi céljait. Elkezdődött valami és a hatalmak megremegtek. Először csak apránként, az összes élösködő posztkommunista kiszes ügynök korrupt kapcsolatain terpezkedő "rendszerváltó" ilyedt meg, majd maga a vezetőség. És ekkor lett vége. 2 ember kevés volt, az emberek pedig mint érett almák leszakadtak.

Most viszont valami újra kezdődik.

Emberek hangjait lehet hallani amint a sötétben Pisti-t kiabálnak. A hatalom felébredt téli álmából. És mi is.

Már csak pár nap és felforgatjuk a blog.hu-t. Igen.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://frici.blog.hu/api/trackback/id/tr15676445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zatyee 2008.09.22. 21:22:33

"A megosztó politika, a hazugság ellen, ..." - Aham. Egy FASZT. xD
süti beállítások módosítása