HTML

Fricc's böffs

Friss kommentek

Linkblog

az első

2008.09.17. 23:08 Friccc

Na most akkor ez mi?

Jah....megvan. Meglett. Blogot írok mert zatyee.blog.hu is elkezdett. Kicsinyes. De kedvem lett hozzá. Miről is írjak? A német egység létrejöttéről most nem beszélnék, pedig erről kéne értekeznem egy vonalas fehér(?) lapon. Ha ki akarnak szúrni magammal, írnék most az anschlußról. De nem. Szóval Bismarc, első vilmos, második vilmos, tel vilmos, holle....hagyjuk. Eleinte úgy gondoltam tudom miről írok majd a németeknél, de kicsit most úgy érzem kevés lesz. Rövidesen kiderül...

Nos egyébként felszólítok mindenkit, hogy politika is belecsusszanhat a blogba, ha frissítem.

Mi lesz a téma? Lássuk csak...a közeljövőben Zé nemzeti érzéséről értekezek, meg a demokráciáról. Most így ennyi. Sok marhaság lesz itt biza.

Most viszont menni kéne, holnap írok egy nyelvtandogát, aminek a második felét egy kád meleg vízben fogom megtanulni... De jó lessz...nyelvtörténetet tanulni.
Amúgy szép meccset játszott a Manchester meg a Villareal, néztétek? Ronaldo? Ronaldo pedig visszatért. Helyes. Szeretem a szép focit...és a szép nőket. Ömm igen, férfi vagyok. :P

Ennyit mára! Csáó!

Utóirat: Most van 23:07...és kb 6kor írtam meg a bejegyzést, majd elaludtam. A szocialista munkamorál maradékai vagyunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://frici.blog.hu/api/trackback/id/tr38668787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása